Μελέτες

Υποκατηγορίες:

ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΔΕ ΧΙΟΥ, ΟΜΗΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΔΑΣΚΑΛΟΠΕΤΡΑ ΕΩΣ ΚΟΝΤΑΡΙ

  • Κατηγορία Μελέτες

---ΠΡΟΣΟΧΗ---

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (υπ. αρ. 191/04-01/2021 έγγραφο Δ.Τ.Υ. Δ. Χίου προς οικονομικούς φορείς)

Εξαιτίας της δυσλειτουργίας των εταιρειών ταχυμεταφοράς, λόγω του αυξημένου όγκου των αποστολών που διαχειρίζονται ως αποτέλεσμα της υγειονομικής κρίσης, οι οικονομικοί φορείς που θέλουν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό, παράλληλα με την αποστολή των δικαιολογητικών σε σφραγισμένο φάκελο όπως περιγράφεται στην διακήρυξη, μπορούν να υποβάλουν μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας την αίτηση συμμετοχής τους και τα ζητούμενα δικαιολογητικά στο πρωτόκολλο της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Χίου, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με την ένδειξη: υπόψη του προέδρου της επιτροπής για την διενέργεια του διαγωνισμού: «ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΔΕ ΟΜΗΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΔΑΣΚΑΛΟΠΕΤΡΑ ΕΩΣ ΚΟΝΤΑΡΙ» (τίτλος θέματος ηλεκτρονικής αλληλογραφίας).        

Η υποβολή του φακέλου προσφοράς θα έχει την εξής μορφή: Φάκελος με την ένδειξη «ΠΡΟΣΦΟΡΑ του………………………(οικονομικός φορέας)/αρ. διακ. 90736» και εντός αυτού δυο υποφάκελοι με την ένδειξη «Δικαιολογητικά συμμετοχής» και «Οικονομική προσφορά», αντίστοιχα. Τα περιεχόμενα των υποφακέλων θα είναι σε μορφή pdf. ψηφιακά υπογεγραμμένα (π.χ. υπεύθυνες δηλώσεις, ΤΕΥΔ κλπ). Ο φάκελος ΠΡΟΣΦΟΡΑ θα συνοδεύεται από την αίτηση συμμετοχής του οικονομικού φορές σε μορφή pdf. ψηφιακά υπογεγραμμένη και σε διακριτή θέση, έτσι ώστε η πρωτοκόλληση της να μπορεί να γίνει ανεξάρτητα και χωρίς την παραβίαση του φακέλου ΠΡΟΣΦΟΡΑ. Με μέριμνα και ευθύνη του οικονομικού φορέα θα πραγματοποιείται η επικοινωνία με την υπηρεσία πρωτοκόλλου της Διεύθυνσης τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Χίου για την επιβεβαίωση της παραλαβής της προσφοράς του, με τον παραπάνω τρόπο. (τηλ. επικ. 2271351623 ή/και mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Διευκρινίζεται ότι ο παραπάνω τρόπος δεν απαλλάσσει τον οικονομικό φορέα από την υποχρέωση υποβολής της προσφοράς του μέσω ταχυδρομείου, όπως ρητός περιγράφεται στην υπ αρ. 90736/24-12-2020 διακήρυξη του διαγωνισμού.

 

Σελίδα 1 από 3

Γ.Γ.Π.Π. - Οδηγίες προστασίας

Προστασία από πλημμυρικά φαινόμενα

Διασταύρωση δρόμου με χείμαρρο

Ασφαλής θέρμανση - Προετοιμάσου

Ασφαλής θέρμανση - Προετοιμάσου

Δεν παίζουμε με τη φωτιά, γιατί η φωτιά δεν παίζει μαζί μας!

Οδηγίες προστασίας από σεισμό.

112 Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης.

112 ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ όπως αυτοί που αγαπάς! - Νέα ενημερωτική καμπάνια της ΓΓΠΠ

Ενημερωτικό TV σποτ: Οδηγίες πρόληψης για να θωρακίσουμε το σπίτι μας έναντι πυρκαγιάς

ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΣΒΑΚ

Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.) Δήμου Χίου

Δημόσια πρόσκληση για συμμετοχή στο Δίκτυο Φορέων ΣΒΑΚ

Η Χίος τιμά το ’21: Από το ηρωικό παρελθόν στο ελπιδοφόρο μέλλον

Προειδοποιήσεις καιρού

Δημόσια Διαβούλευση - Ανάπλαση παραλιακού μετώπου Χίου, από Δασκαλόπετρα έως Κοντάρι

Your Europe

Πινακοθήκη Δήμου Χίου

 

Μεταφορικό Ισοδύναμο

 

Νομικό Πρόσωπο

 

Καταθέτουμε ζητήματα που αφορούν τον Κάμπο της Χίου

dimosia diavoulefsi kampos

 

Αναζήτηση

diavgeia all logo

Comodo SSL