Ευχαριστήριο για την πυρκαγιά της 25ης Ιουλίου

Χίος 31/07/2013

Με αφορμή την πρόσφατη πυρκαγιά, που εκδηλώθηκε στις 25 Ιουλίου 2013, στην περιοχή του Πιτυούς, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω, από καρδιάς, όλους όσους συμμετείχαν στην επιχείρηση κατάσβεσης, χάρη στις άοκνες προσπάθειες των οποίων, η εν λόγω πυρκαγιά τέθηκε άμεσα υπό έλεγχο.

Συγκεκριμένα απευθύνω θερμές ευχαριστίες στον Περιφερειακό Διοικητή Β. Αιγαίου της Π.Υ., στον Διοικητή και το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χίου, στον Στρατιωτικό Διοικητή της 96 ΑΔΤΕ, στους άνδρες της ΕΜΑΚ, στους οδηγούς και χειριστές του Δήμου Χίου, καθώς και τους συνεργάτες μου για τη συμβολή τους στην επιχείρηση.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνω στις εθελοντικές ομάδες της πολιτικής προστασίας του νησιού μας: της «Α», της «Ι», της «Ο», της ομάδας «Κώστας Περρίκος», του Θολοποταμίου, της Καλαμωτής, των Αγιασμάτων και της ΛΕΦΕΔ, οι οποίοι συνέβαλαν στον έλεγχο της πυρκαγιάς.

Η συνεργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων, ο άμεσος συντονισμός και η επικοινωνία μεταξύ μας, απετέλεσαν στοιχεία καθοριστικά για την επιτυχή έκβαση της επιχείρησης κατάσβεσης.

Αθηνά Θλιβίτου

Αντιδήμαρχος Eθελοντισμού & Πολιτικής Προστασίας