Δελτίο Τύπου 26/7/2011

Τη Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011 με ομόφωνη απόφαση του, το Δημοτικό Συμβούλιο Οινουσσών ενέκρινε την υποβολή πρότασης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Β.Αιγαίου και Κρήτης, για την Διαχείριση των Απορριμμάτων του Δήμου Οινουσσών.


   Με αυτή θα γίνει η προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού, που θα περιλαμβάνει απορριμματοκιβώτια, απορριμματοφόρο αυτοκίνητο, πολυχρηστικό μηχάνημα τύπου γάντζου, φορτηγό αυτοκίνητο, συνολικού προϋπολογισμού περίπου 480.000 ευρώ.

   Την προμήθεια θα πραγματοποιήσει για λογαριασμό του Δήμου Οινουσσών, η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Δ.Χίου, η οποία και θα προχωρήσει στην υποβολή της απαραίτητης πρότασης.

   Στην συνεδρίαση στις Οινούσσες , παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Παντελής Αποστολίδης με στελέχη των Τ.Υ. του Δήμου όπου έγινε και  αναλυτική ενημέρωση του σώματος, στο πλαίσιο προσφοράς τεχνογνωσίας του Δήμου Χίου στο Δήμο Οινουσσών , σύμφωνα και με τις κατευθύνσεις του Δημάρχου Χίου κ. Πολύδωρου Λαμπρινούδη, όπως αντίστοιχα έγινε και στη περίπτωση του Δήμου Ψαρών.

 

 

 

 

Από το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων Δ.Χίου