Δελτίο Τύπου 28/7/2011

Σχετικά με το δημοσίευμα της Εφημερίδας Αλήθεια της 27ης Ιουλίου 2011, ο Δήμος Χίου ενημερώνει τους δημότες ότι σύμφωνα με τις μηνύσεις που έχουν κατατεθεί στην υπηρεσία από την Αστυνομική Δ/νση Χίου έχει προβεί ήδη στην σφράγιση τεσσάρων καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος για παραβάσεις μουσικής και έχει ξεκινήσει τη διαδικασία για άλλα επτά καταστήματα της Προκυμαίας.


Κατόπιν αντιρρήσεων που κατατέθηκαν από τους καταστηματάρχες μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου τους η διαδικασία δεν έχει ολοκληρωθεί και για το θέμα έχει επιληφθεί η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής. Επίσης σε διαβούλευση έχει τεθεί η κανονιστική απόφαση για την χορήγηση άδειας μουσικής και μουσικών οργάνων που θα αφορά όλα τα καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος της Χίου.

Τέλος ο Δήμος Χίου έχει προχωρήσει ήδη σε καταγραφή όλων των καταστημάτων του Νομού, έχουν σταλεί επιστολές στους ενδιαφερόμενους για ολοκλήρωση της αδειοδότησης όσων λειτουργούσαν με προεγκρίσεις και θα τηρηθούν οι νόμιμες διαδικασίες ανάκλησης αδειών και σφράγισης καταστημάτων όπως προβλέπει ο νόμος.

 

         

Από το γραφείο τύπου