Απάντηση σε ραδιοφωνικά σχόλια

Χίος 21/06/2013

Σε απάντηση σχολίων, που έγιναν στην πρωϊνή ραδιοφωνική σας εκπομπή, αναφορικά με τον δρόμο, από το «Βερόπουλο» μέχρι το ξενοδοχείο “Morning Star”, στο Κοντάρι, σας ενημερώνουμε οτι στο συγκεκριμένο σημείο, είχε πραγματοποιηθεί έργο από τη Νομαρχία και τον ΕΥΟΔΟ, το 2008, στα πλαίσια της αντιπλημμυρικής προστασίας , όπου και τοποθετήθηκαν οι συγκεκριμένες σχάρες ομβρίων.

Ως εκ τούτου, αντιλαμβάνεστε ότι παρεμβάσεις στο συγκεκριμένο δρόμο μπορούν να γίνουν μόνο από την Περιφερειακή Ενότητα και όχι απ’το Δήμο, όπως εσείς ισχυρίζεστε. Παρ’ όλα αυτά, εάν η Περιφερειακή Ενότητα δεν δύναται να αποκαταστήσει το πρόβλημα, στα πλαίσια της συνεργασίας μας, μπορεί να παρέμβει η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου ή η Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

Παρατηρείται για μία ακόμη φορά, το φαινόμενο, να αναφέρεσθε σε μία σειρά θεμάτων, για τα οποία μας παρουσιάζετε ως αρμόδιους, ενώ δεν άπτονται των αρμοδιοτήτων μας. Επανειλημμένα, σας έχουμε επισημάνει οτι στα πλαίσια, της δημοσιογραφικής δεοντολογίας , καλό θα ήταν προτού παρουσιάσετε μια είδηση, να τη διασταυρώνετε, ούτως ώστε να μην κατηγορείτε( θέλουμε να πιστεύουμε σκοπίμως) το Δήμο Χίου.

Από το γραφείο τύπου