Απάντηση σε ραδιοφωνικά σχόλια

κ. Βερβεράκη,

στην πρωινή ραδιοφωνική σας εκπομπή, αναφερθήκατε, κατά κόρον, σε ένα θέμα – για το οποίο σας είχε ενημερώσει τηλεφωνικά τις προηγούμενες μέρες ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας – το οποίο αφορούσε ιδιώτη επαγγελματία, που συγκέντρωνε, σε ιδιόκτητο χώρο του, ανακυκλώσιμα υλικά από τα Ψαρά, για να τα προωθήσει στην Αθήνα.

Ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίσατε το θέμα αυτό, προσβάλλει και συκοφαντεί τον Δήμο, την Υπηρεσία Καθαριότητας και τους εργαζόμενους.

Λαμβάνοντας δε υπόψη αυτό το γεγονός, γενικεύετε τον σχολιασμό σας κι δηλώνετε εντελώς άστοχα: «εδώ δεν μπορείτε να μαζέψετε τα σκουπίδια και θέλετε νέο λιμάνι!»

Σας παρακαλούμε να αναφέρεστε στα γεγονότα με αντικειμενικότητα, λαμβάνοντας υπόψη ότι απευθύνεστε σε ενημερωμένους πολίτες.

Τέλος, όσον αφορά το θέμα της οδού Βερίτη, ο Δήμος Χίου κοινοποίησε σχετικό δελτίο τις προηγούμενες ημέρες, όπου αναφέρεται ότι με την ολοκλήρωση της σύνδεσης των παροχών του νέου δικτύου της ΔΕΥΑΝΧ και των εργασιών της ΔΕΗ, ο Δήμος θα προχωρήσει στη συνολική και πλήρη αποκατάσταση της οδού από τον Καμένο Πύργο έως τα νερά Πάγκαλου και την Ευρετή.

Σας παρακαλούμε στο εξής να προσεγγίζετε τα θέματα που σχετίζονται με τον Δήμο Χίου με σοβαρότητα και αντικειμενικότητα, σεβόμενος πρωτίστως τους ακροατές σας.

Από το γραφείο τύπου