Απάντηση σε σχόλιο για τη λειτουργία της ΕΝΑ Χίου

Χίος 27.09.2013

Σε απάντηση σχολίων που έγιναν, στην σημερινή πρωϊνή ραδιοφωνική σας εκπομπή, σχετικά με τη λειτουργία της ΕΝΑ Χίου, αναφέρουμε ότι το προσωπικό της εν λόγω εταιρείας, παρέμεινε το ίδιο μέχρι την διάλυσή της, κατόπιν της οποίας, αντικαταστάθηκαν μόνο τα διευθυντικά της στελέχη, τα οποία οικειοθελώς παραιτήθηκαν.

Για την κάλυψη των θέσεων αυτών και μόνο, έγινε προκήρυξη σε πανελλαδικό επίπεδο και επιλογή από τη διοίκηση της ΕΝΑ, η οποία ανατέθηκε σε γραφείο συμβούλων επιχειρήσεων της Αθήνας.

Ως εκ τούτου, θεωρούμε την αναφορά σας στο θέμα αυτό, ανακριβή και προσβλητική, για τις εκάστοτε διοικήσεις της ΕΝΑ, που ακολούθησαν μέχρι το κλείσιμό της.

Τα παραπάνω, αναφέρονται για την αποκατάσταση της αλήθειας αλλά και για να σταματήσει η παραπληροφόρηση περί προσλήψεων ατόμων, πέραν αυτών που προσλήφθηκαν, στο ξεκίνημα λειτουργίας της εταιρείας.

Διαπιστώνεται εκ των πραγμάτων, ότι η απόφαση για το κλείσιμο της ΕΝΑ, με τις γνωστές συνέπειες(απολύσεις εργαζομένων κ.λ.π.), όπως επανειλημμένα έχουμε καταγγείλει, ήταν μία λάθος απόφαση.

Από το γραφείο τύπου