Αποστολή Κινέζων επιχειρηματιών του τουρισμού και δημοσιογράφων, στη Χίο

Με τη συνεργασία της Κρήτης, της Σαντορίνης και της Χίου, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και του Ελληνικού Προξενείου στη Σαγκάη πραγματοποιείται, Fam Trip στους παραπάνω προορισμούς, επιχειρηματιών του τουρισμού και δημοσιογράφων.
Ο αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης Δημήτρης Καράλης και επιχειρηματίες του τουρισμού της Χίου θα υποδεχθούν την Κυριακή, στο νησί μας διευθυντές τουριστικών γραφείων και δημοσιογράφων από την Κίνα.
Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, το 2015 παρατηρήθηκε αύξηση 30% της τουριστικής ζήτησης από την Κίνα για την Ελλάδα και υπολογίζεται ότι το 2016, η αύξηση θα κινηθεί στο 40% σε σχέση με πέρυσι και ότι οι Κινέζοι τουρίστες που θα επισκεφθούν την Ελλάδα να φτάσουν τις 120.000.
Στο πλαίσιο του Fam Trip, δηλαδή, του ταξιδιού γνωριμίας, οι διευθυντές των τουριστικών γραφείων θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους επιχειρηματίες του τουρισμού, τις ομορφιές των νησιών και να πραγματοποιήσουν συναντήσεις, ώστε να δοθεί η δυνατότητα για την πραγματοποίηση τουριστικών συμφωνιών.