Νέα εβδομαδιαία πτήση charter

Στο πλαίσιο ενδυνάμωσης της τουριστικής κίνησης του νησιού μας, η Δημοτική Επιτροπή Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης επιδιώκει την προσέλκυση νέων αγορών και, για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, αναμένεται να ξεκινήσει μία εβδομαδιαία πτήση charter με την αεροπορική εταιρεία Darwin Airlines με αεροσκάφος 60 ή 72 θέσεων, η οποία θα ταξιδέψει από το Ρίμινι Ιταλίας με αποκλειστικό προορισμό τη Χίο.

Η σημαντική αυτή πρωτοβουλία αυτή επιτεύχθηκε σε συνεργασία με τουριστικούς επιχειρηματίες και την ιταλίδα εκπρόσωπο tour operator της εταιρείας “Μy sun seα” κ. Rozita Aggelini, η οποία επισκέφθηκε το νησί μας και τα αξιοθέατά του.

Να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά έρχεται πτήση από τη Βόρεια Ιταλία κι ανοίγει έτσι μια ελκυστική αγορά για τη Χίο, η οποία ευελπιστούμε να συνεχίσει τη συνεργασία της με το νησί μας.

Ο στόχος της επιτροπής είναι η συνέχιση των προσπαθειών, προς κάθε κατεύθυνση για την τουριστική ανάπτυξη της Χίου – με τις υποδομές που διαθέτει – και την ανάδειξή της ως προορισμό επιλογής.

Ο Πρόεδρος

της Δ.Ε. Τουριστικής

Προβολής και Ανάπτυξης

Μούνδρος Κώστας