Δελτίο Τύπου από το γραφείο Δημάρχου

Δυστυχώς για τους νεότευκτους του ΣΥΡΙΖΑ , όσο πλησιάζουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές, στην προσπάθειά τους να δημιουργήσουν εντυπώσεις, πίσω από κάθε δράση του Δήμου, βλέπουν διαπλοκές και συμφέροντα.

Η Δ.Ε.Υ.Α.Χ σε αγαστή συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας, προσπαθώντας να βρει τρόπο εξοικονόμησης ενέργειας και δεδομένου ότι, από τα περισσότερα έσοδα της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. επωφελείται η Δ.Ε.Η (λόγω λειτουργίας αντλιοστασίων, βιολογικών μονάδων,μονάδων αφαλάτωσης κ.α.) έβγαλε ανακοίνωση στο πλαίσιο της διαβούλευσης, για να κατατεθούν προτάσεις επ’ αυτού. Βάσει αυτών των προτάσεων και κατόπιν αξιολόγησης, ΔΕΥΑΧ και Τεχνική Υπηρεσία, θα καταλήξουν αν είναι εφικτό σαν πρόγραμμα και αν όντως θα επιφέρει οικονομικό όφελος.

Αντί λοιπόν να επικροτηθεί μια τέτοια ενέργεια, επειδή είναι προεκλογική περίοδος και για λόγους που αφορούν μόνο εσάς, δίνετε άλλη διάσταση σ’αυτές τις ενέργειες της ΔΕΥΑΧ και της ΔΤΥ του Δήμου μας.

Τέλος, επειδή θεωρούμε τον τίτλο της ανακοίνωσής σας προσβλητικό και επιλήψιμο, παρακαλούμε να τον ανακαλέσετε επιφυλασσόμενοι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας.

Από το γραφείο τύπου