Δελτίο Τύπου ΕΤΑΧ

Χίος 03/10/2013

Συνεδρίασε χθες 02/10, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Τ.Α.Χ., σε πλήρη απαρτία, όπου συζητήθηκε η πορεία υλοποίησης του προγράμματος «Leader Αλιείας», μετά την έγκρισή του από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ενώ η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος έχει αναρτηθεί σε τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, για όσους επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση.

Παράλληλα εξωτερικός συνεργάτης της ΕΤΑΧ, σε συνεργασία με την Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας, συνεργάζονται για τις απαιτούμενες μελέτες και συγκεκριμένα για το κομμάτι του προγράμματος, που αφορά στις δημόσιες δαπάνες (έργα) .

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΤΑΧ, αποφάσισε επίσης την πρόσληψη εξωτερικού συνεργάτη, Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης και γνώστη Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, για την πλήρη ενασχόλησή του με το Leader Αλιείας. Σχετική ανακοίνωση θα δημοσιευτεί στον τύπο τις επόμενες ημέρες.

Τέλος το σώμα αποφάσισε μέσα στις επόμενες εβδομάδες να ξεκινήσει, από στελέχη της εταιρείας, ένας κύκλος ενημέρωσης για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, ούτως ώστε να ενημερωθούν πληρέστερα όσοι επιθυμούν να ενταχθούν σ’ αυτό.