Δελτίο Τϋπου Σύσκεψη ΕΣΠΑ

Την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011, πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Χίου ενημερωτική σύσκεψη για την πορεία υλοποίησης των έργων του ΕΣΠΑ, που αφορούν το Δήμο Χίου.


   Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης Β.Αιγαίου κ. Νάσος Γιακαλής, ο Δήμαρχος Χίου κ. Πολύδωρος Λαμπρινούδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Περ. Ενότητας Χίου κ. Κώστας Γανιάρης, οι Αντιδήμαρχοι Δήμου Χίου, ο Πρόεδρος της Ενιαίας Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ν. Χίου κ. Μιχάλης Φυτούσης , στελέχη της ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης (Ε.Υ.Δ.) Β. Αιγαίου και της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Χίου.

   Σε αυτήν εξετάστηκαν αναλυτικά, η πορεία των έργων του Δήμου Χίου και της Δ.Ε.Υ.Α Ν.Χίου, που εκτελούνται ή είναι υπό δημοπράτηση και χαράχτηκε η κοινή πορεία των δυο φορέων προκειμένου να υλοποιηθούν με επιτυχία τα έργα αυτά αφενός, αλλά και να προκύψουν νέα έργα προς ένταξη στο ΕΣΠΑ, στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Κοινή πεποίθηση της σύσκεψης ήταν η αναγκαιότητα εκτέλεσης των έργων με πιστώσεις ΕΣΠΑ, που θα βοηθήσουν αποφασιστικά το τόπο στην βελτίωση των οικονομικών δεδομένων, που σήμερα κρίνοντα αρνητικά, λόγω των δύσκολων οικονομικών συγκυριών.

 

 

 

Από το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων Δ. Χίου