Μεγάλη Δωρεά στον Δήμο Χίου από την Wings of Help

Μεγάλη Δωρεά στον Δήμο Χίου από την Wings of Help

Ο οργανισμός Wings of Help, με έδρα τη Φρανκφούρτη, έκανε πράξη την υπόσχεση που είχε δώσει στον Δήμαρχο Χίου, Μανώλη Βουρνού, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου της ΚΕΔΕ στη Σάμο, για μια μεγάλη δωρεά στον Δήμο Χίου.

Ακολούθησε μια πρώτη αποστολή με παιδικές τροφές και χθες έφτασε η δεύτερη αποστολή που περιλαμβάνει α. Βιολογικές Παιδικές Τροφές, β. Ρουχισμό (από χορηγία της adidas) και γ. Αναπηρικά Αμαξίδια (Ottobock).

Από την προηγούμενη αποστολή είχε ζητηθεί από το Δήμαρχο Χίου η διάθεση του υλικού να μην περιοριστεί στους πρόσφυγες αλλά να επεκταθεί και στους συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Η Wings of Help δέχθηκε το αίτημα και συμφώνησε να γίνει η διανομή του υλικού με αυτό τον τρόπο. Έτσι, τα παραπάνω προϊόντα θα διατεθούν και σε συμπολίτες μας μέσω των κοινωνικών δομών του Δήμου, ενώ τα αναπηρικά αμαξίδια θα χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση της προσβασιμότητας στο Τελωνείο της Χίου, όπως είχε ζητηθεί από τον Δήμαρχο αρχικά.

Ο Δήμαρχος συναντήθηκε στα γραφεία του Δήμου με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Frank Franke και την Αντιπρόεδρο Marie-Luise Thüne και υπέγραψε την αποδοχή της δωρεάς.