ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑ

 

Στο πλαίσιο των ενεργειών του Δήμου Χίου για την αναγνώριση του Κωνσταντίνου Περρίκου σε εθνικό ήρωα και μετά το στήσιμο της προτομής του στο Δημοτικό Κήπο της Χίου, πραγματοποιήθηκε με την επιμέλεια του Γραφείου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου σήμερα Παρασκευή 2 Νοεμβρίου στην αίθουσα της Προόδου στην Καλλιμασιά εκπαιδευτική ομιλία για τη ζωή και το έργο του αντιστασιακού Κωνσταντίνου Περρίκου, οραματιστή της Ενωμένης Ευρώπης και ανθρωπιστή.

Αξιοσημείωτη ήταν η καθολική συμμετοχή μαθητών και εκπαιδευτικών των σχολείων της Καλλιμασιάς που γοητεύθηκαν από τον μεστό και παραστατικό λόγο του σμηνάρχου Παντελή Βατάκη. Ο ομιλητής παρουσίασε την προσωπικότητα και τα ιδεώδη του ήρωα με ενεργό τρόπο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι: κ. Αλέκος Αντωνίου, Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Χίου κ. Παντελής Νεαμονίτης, ο κ. Δημήτριος Μελαχροινούδης, οι συνταξιούχοι διευθυντές του δημοτικού σχολείου κ. Μαρία Σανδαλάρη, κος Δημήτριος Πρίνος και γονέων. Ευχαριστούμε θερμά τους διευθυντές των σχολείων Δημοτικού κ. Στέλλα Λουκάκη, του Γυμνασίου κ. Νικο Μηλιανό, του Λυκείου κ. Κουφούδη Νίκο, τον κ. Γιάννη Κολλιάρο, τον κ. Κώστα Σταμούλη και την εκπαιδευτικό κ. Ευαγγελία Μελαχροινούδη.

 Δείτε Φωτογραφίες από την εκδήλωση ΕΔΩ