Επίσκεψη στο νησί μας, από αντιπροσωπεία διακεκριμένων Τούρκων δημοσιογράφων

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014 θα πραγματοποιηθεί μονοήμερη επίσκεψη στο νησί μας, από αντιπροσωπεία διακεκριμένων Τούρκων δημοσιογράφων, σημαντικών τουριστικών παραγόντων, και διάσημων γαστρονόμων.

Η αντιπροσωπεία εκδήλωσε την επιθυμία της να γνωρίσει το νησί μας με την ευκαιρία της παρουσίασης στον Τύπο του «Φεστιβάλ Γεύσεων» που θα πραγματοποιηθεί στα Αλάτσατα 6-8 Ιουνίου και 10-12 Οκτώβρη 2014.

Ο Δήμος Χίου θα επιμεληθεί την υποδοχή, την φιλοξενία και την ενημέρωση των επισκεπτών. Παράλληλα, έχει οργανωθεί περιήγηση στα Μαστιχοχώρια σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Χίου.

Επίσης στα πλαίσια προώθησης των Αποκριάτικων τοπικών εθίμων και εκδηλώσεων και με αφορμή την επικείμενη επίσκεψη της αποστολής από την γείτονα χώρα, από την Επιτροπή Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης Δ. Χίου, έχει οργανωθεί εκδήλωση στο κέντρο της πόλης (Απλωταριά), το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:30 π.μ. με παρουσίαση παραδοσιακών χορών και αποκριάτικων δρώμενων, από τον «Μορφωτικό Σύλλογο Αγ. Γεωργίου Συκούση».

Από το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Χίου