Επίσκεψη του Προέδρου της Ένωσης Λιμένων Ελλάδας κ. Γιώργου Ανωμερίτη

Μετά από συμφωνία του Δημάρχου Χίου και του Προέδρου της Ένωσης Λιμένων Ελλάδας κ. Γιώργου Ανωμερίτη, αποφασίσθηκε κοινή σύσκεψη στο Δημαρχείο της Χίου με θέμα «Λιμενική Υποδομή Κρουαζιέρας στη Χίο».

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Ιουλίου και ώρα 11.00 στο Δημαρχείο. Από πλευράς ΕΛΙΜΕ και ΟΛΠ Α.Ε. θα πάρουν μέρος ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΠ Α.Ε. κ.Γιώργος Ανωμερίτης, ο Πρόεδρος της Medcruise(Ένωση Λιμένων Κρουαζιέρας Μεσογείου) κ.Σταύρος Χατζάκος, ο κ.Γ. Καστελλάνος Εκτ/κος Διευθυντής της ΕΛΙΜΕ, ο κ. Θ.Τσίτουρας Δ/ντης Κρουαζιέρας ΟΛΠ. Α.Ε. και ο Γ.Νικολούλιας Δ/νων Σύμβουλος της θυγατρικής εταιρίας του ΟΛΠ Α.Ε. για θέματα υποδομών.

Από πλευράς του Δήμου θα κληθούν να παρευρεθούν ο Βουλευτής Χίου και Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, κ.Μουσουρούλης, ο Βουλευτής Κώστας Τριαντάφυλλος, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ.Γιακαλής, ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ.Γανιάρης, η θεματική Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ.Λύκου, ο Αντιδήμαρχος Τουριστικής Προβολής κ.Μούνδρος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, ο Λιμενάρχης, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, ο εκπρόσωπος των τουριστικών πρακτόρων καθώς και λοιποί υπηρεσιακοί παράγοντες.

Από το γραφείο τύπου