Δελτίο Τύπου – Έργα στην οδό Στεφάνου Τσουρή

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Δημιουργία υποδομών προσβασιμότητας και επισκεψιμότητας ΑΜΕΑ στα δημοτικά κτίρια και σε Κοινόχρηστους χώρους», θα ξεκινήσει τις εργασίες στην οδό Στεφάνου Τσουρή, την Πέμπτη στις 14/5/2015.
Για την ομαλή διεξαγωγή των εργασιών, θα πραγματοποιηθεί ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ των οχημάτων στην Στεφάνου Τσουρή, από την συμβολή με την οδό Απλωταριάς, μέχρι την συμβολή με την οδό Γυμνασιάρχου Μαδιά.
Επίσης, απαγόρευση θα υπάρχει και στην οδό Κοντογιάννη και στο αδιέξοδο στενό που βρίσκεται σε συμβολή με την Στ. Τσουρή. Παρακαλούνται τα σταθμευμένα αυτοκίνητα στις συγκεκριμένες οδούς να απομακρυνθούν, ώστε να ξεκινήσουν χωρίς προβλήματα τα έργα.
Παρακαλούνται οι πεζοί και οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις του προσωπικού που απασχολείται στο έργο και τις προσωρινές πινακίδες εργοταξιακής σήμανσης.
Αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες που πιθανόν να δημιουργηθούν κατά την εκτέλεση του έργου, σας γνωρίζουμε ότι θα καταβληθούν όλες οι απαραίτητες προσπάθειες για την ομαλή διέλευση των πεζών και των οχημάτων.

Από το Γραφείο Τύπου