Εξοπλισμός Εθελοντικών Ομάδων

Το Αυτοτελές γραφείο πολιτικής προστασίας του Δήμου Χίου στα πλαίσια της συνεργασίας με τις εθελοντικές ομάδες του νησιού, προχώρησε στην προμήθεια «ειδών πυροπροστασίας και υλικών κατάσβεσης για ενίσχυση των εθελοντικών ομάδων» για την κάλυψη των αναγκών των εθελοντικών ομάδων του νησιού που ανήκουν στην Πολιτική Προστασία, προϋπολογισμού 42.184,92€.

Χθες παραδόθηκε ο ανωτέρω εξοπλισμός στις ομάδες: Όμικρον , Ι (Ιωνίας), Κώστας Περίκος, Αγιάσματα, Θολόποταμι, Άγιος Γεώργιος, Ώρα για δράση, Μεστά, Πυργί, Ραδιοερασιτέχνες, ΛΕΦΕΔ στο Δημοτικό Κατάστημα Δ.Ε Ιωνίας στην Καλλιμασιά προκειμένου αυτές οι ομάδες να συνεχίσουν το σημαντικό έργο τους για την προστασία του νησιού μας.

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της θητείας μου, ως Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού και Πολιτικής Προστασίας, επιθυμώ να ευχαριστήσω από καρδιάς όλες τις ομάδες για την άψογη συνεργασία που είχαμε στην αντιμετώπιση των δύσκολων καταστάσεων που βιώσαμε αλλά και για τους δεσμούς που αναπτύξαμε. Και φυσικά δεσμεύομαι ότι σε κάθε περίπτωση ως εθελόντρια θα συνεχίσω να συνδράμω στο έργο τους.

ΘΛΙΒΙΤΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ