Γενική Συνέλευση ΔΕΥΑ

Σας ενημερώνουμε ότι η 24η Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης – Αποχέτευσης (Ε.Δ.Ε.Υ.Α.) θα πραγματοποιηθεί στη Χίο, κατόπιν πρότασης της Δ.Ε.Υ.Α. Χίου, την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012.

Την Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση των επιστημονικών Επιτροπών της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. – Οικονομικής και Τεχνικής – στη διάρκεια της οποίας θα συζητηθούν ζητήματα που απασχολούν τις Δ.Ε.Υ.Α. κι έχουν αποτελέσει αντικείμενο επεξεργασίας των Ομάδων Εργασίας, που λειτουργούν στο πλαίσιο των Επιτροπών.

H ΕΔΕΥΑ ιδρύθηκε το 1989, εκπροσωπεί 177 ΔΕΥΑ κι αποτελεί το όργανο της κοινής εκπροσώπησης των ΔΕΥΑ με σκοπό την ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ των ΔΕΥΑ και το συντονισμό των ενεργειών τους, με κύριο στόχο την υποβοήθηση των ΔΕΥΑ σ’ όλες τις φάσεις του έργου τους, για την κατοχύρωση και την αναβάθμιση του ρόλου τους, ως κοινωνικών φορέων.

Η πραγματοποίηση αυτής της ετήσιας συνάντησης των ΕΔΕΥΑ στη Χίο θα φέρει στο νησί μας περίπου 400 επισκέπτες, γεγονός που, εκτός των άλλων, θα ενισχύσει την τοπική οικονομία.

Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα της εν λόγω διοργάνωσης.

Από το γραφείο τύπου