Γιορτή Χιώτικης Γέυσης

Γιορτή Χιώτικης Γεύσης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Ιουνίου 2013 η «2η γιορτή χιώτικης γεύσης» στην πλατεία Πλαστήρα, με σκοπό να αναδειχθεί η γαστρονομική κουλτούρα του νησιού μας, τα παραδοσιακά προϊόντα και οι ξεχωριστές γεύσεις του τόπου μας.

Στην εν λόγω διοργάνωση, την οποία επισκέφθηκαν εκατοντάδες δημότες μας, καθώς και επισκέπτες, που βρίσκονταν στο νησί μας, συμμετείχαν επαγγελματίες εστίασης, δημότες, πολιτιστικού σύλλογοι χωριών και χιώτες παραγωγοί, που μαγείρεψαν ντόπιες συνταγές μπροστά στο κοινό και προσέφεραν τα προϊόντα τους.

Θεωρούμε υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες για την ανιδιοτελή προσφορά τους, καθώς και τους συντελεστές, που βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης, η οποία ευελπιστούμε να συνεχισθεί και στο μέλλον.

Σε κάθε περίπτωση, οι προσπάθειές μας έχουν ως επιπλέον στόχο την προσέλκυση επισκεπτών μέσα από ποικίλες δράσεις, όλες τις χρονικές περιόδους κι όχι μόνο την καθαρά τουριστική περίοδο.