Το καταφύγιο Τουριστικών σκαφών στα Λημνιά και η Aegean Regatta 2015 ανοίγουν πανιά μαζί

Λιγότερες από 16 ημέρες έχουν μείνει πλέον για την επίσημη έναρξη λειτουργίας του νέου καταφυγίου τουριστικών σκαφών στα Λιμνιά Βολισσού. Η διοίκηση του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χίου επέλεξε να εγκαινιάσει την νέα σύγχρονη υποδομή της, την ημέρα της έναρξης της Aegean Regatta 2015, την οποία και θα φιλοξενήσει από τις 20 έως τις 23 Αυγούστου 2015.
Η προετοιμασία για τη λειτουργία του νέου καταφυγίου τουριστικών σκαφών, έχει ξεκινήσει από τις αρχές του Ιανουαρίου, πλέον όλα είναι έτοιμα και η εγκατάσταση έχει αρχίσει ήδη τη λειτουργία της, φιλοξενώντας τουριστικά σκάφη που με ιδιαίτερη ικανοποίηση απολαμβάνουν τις παροχές.
Λίγες ημέρες πριν την επίσημη έναρξης της Aegean Regatta 2015, η μαρίνα των Λιμνιών θα υποδεχθεί το Τούρκικο Ράλλυ Αιγαίου 13-15 Αυγούστου, πραγματοποιώντας την επίσημη δοκιμή ενόψει της Aegean Regatta. Το δεκαήμερο από 13-23 Αυγούστου, η διοίκηση του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χίου, η Δημοτική Ενότητα Αμανής του δήμου Χίου, η κοινότητα Βολισσού, κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να διαφημίσουν με το καλύτερο δυνατό τρόπο την νέα τους υποδομής. Πολλές παράλληλες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν εκείνες τις ημέρες τόσο στα Λιμνιά και στη Βολισσό, όσο και σε άλλα χωριά της Αμανής, δίνοντας ένα εορταστικό τόνο που θα κορυφωθεί την ημέρα της επίσημης έναρξης της Aegean Regatta.
Το Σάββατο 22 Αυγούστου στις 20:00 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της νέας μαρίνας, στη συνέχεια τη σκυτάλη παίρνει η οργανωτική επιτροπή της Aegean Regatta, ανοίγοντας και επίσημα την αυλαία της διοργάνωσης, ενώ στις 22:00 σειρά παίρνει το συγκρότημα the Gang, που θα κλείσει το πρόγραμμα εκδηλώσεων με μία ηχηρή συναυλία.
Το θέαμα σε στεριά και θάλασσα αναμένεται συναρπαστικό, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους όσους παρευρεθούν εκεί να βιώσουν έντονα συναισθήματα, να γνωρίσουν τον ναυταθλητισμό και τα πολλαπλά οφέλη του θαλασσίου τουρισμού.