Ανακοίνωση Ν.Π.Δ.Δ. – Κατασκηνώσεις – Λουτροθεραπεία – Πηλοθεραπεία για ηλικιωμένα άτομα και ΑμεΑ

Το ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Παιδείας Δήμου Χίου συμμετέχοντας στο πρόγραμμα του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης «Κατασκηνώσεις – Λουτροθεραπεία – Πηλοθεραπεία για ηλικιωμένα άτομα και ΑμεΑ» έτους 2015 διοργανώνει εκδρομή από 25/8 έως 30/8 στα Λουτρά Ν.Απολλωνίας (Θεσσαλονίκη).
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες να αποστείλουν προσφορές που θα περιλαμβάνουν ακτοπλοϊκή μετακίνηση έως 100 ατόμων (ομαδικά εισιτήρια οικονομικής θέσης) από Χίο για Καβάλα την Τρίτη 25/8 και οδική με κλιματιζόμενο πούλμαν από Καβάλα για τα Λουτρά Ν. Απολλωνίας το βράδυ της ίδιας ημέρας. Η επιστροφή θα γίνει το πρωί της Κυριακής 30/8/2015 από τα Λουτρά Ν. Απολλωνίας οδικώς, με κλιματιζόμενο πούλμαν, προς Καβάλα και εν συνεχεία ακτοπλοϊκώς (ομαδικά εισιτήρια οικονομικής θέσης) από Καβάλα για Χίο.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες να αποστείλουν τις προσφορές τους στα γραφεία του ΝΠΔΔ (Μιχάλων 7, Χίος) ή με φαξ στο 2271026665 ή ηλεκτρονικά στο e-mail npdddx@yahoo.gr έως την Τρίτη 11/8