Προβολή της Χίου στους σταθμούς του Μετρό, του Ηλεκτρικού και του Τραμ της Αθήνας

Προβολή της Χίου στους σταθμούς του Μετρό, του Ηλεκτρικού και του Τραμ της Αθήνας

Ξεκίνησε την Πέμπτη, 4 Αυγούστου, η προβολή της Χίου στους σταθμούς του Μετρό, του Ηλεκτρικού και του Τραμ της Αθήνας, μετά από αίτημα των Δήμων Χίου, Λέσβου και Σάμου για τη δωρεάν παραχώρηση διαφημιστικού χώρου από τη ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.
Ειδικότερα, η ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. αποφάσισε να αρχίσει από χθες η δίμηνη αυτή δωρεάν προβολή για το νησί μας με:
1) Αφίσες σε 31 πλαίσια του Μετρό,
2) Στατική εικόνα ή βίντεο στις οθόνες των σταθμών του Μετρό και του Ηλεκτρικού, καθώς και στις οθόνες εντός των οχημάτων του Τραμ,
3) Αφίσες σε 3 πλαίσια διπλής όψης σε στάσεις του Τραμ και
4) Banner στην εταιρική ιστοσελίδα της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. (www.stasy.gr)

Αυτή η προβολή θα συμβάλλει ουσιαστικά στη βελτίωση του αρνητικού κλίματος που έχει δημιουργηθεί, καθώς και στην προσέλκυση νέων επισκεπτών. Θα τονώσει έτσι σημαντικά τον τουριστικό κλάδο του νησιού μας, καθώς οι επιβάτες που χρησιμοποιούν το Μετρό (γραμμές 1, 2 και 3) και το Τραμ ξεπερνούν καθημερινά το 1.000.000.

Σε αυτό τον ήδη μεγάλο αριθμό θα πρέπει όμως να συνυπολογιστεί και η βαρύνουσας σημασίας ευρεία χρήση αυτών των μέσων από τους τουρίστες που επισκέπτονται την Αθήνα, λόγω της εύκολης και γρήγορης πρόσβασης που αυτά προσφέρουν σε αρχαιολογικούς χώρους, το λιμάνι του Πειραιά και το αεροδρόμιο.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερης σημασίας κίνηση, καθώς αυτή η ευγενική προσφορά για την προβολή της Χίου θα έχει αντίκτυπο στην οικονομία του νησιού μας, όχι μόνο για την τουριστική περίοδο που διανύουμε, αλλά και για τις επόμενες.

 

Προβολή της Χίου στους σταθμούς του Μετρό, του  Ηλεκτρικού και του Τραμ της Αθήνας

 

Προβολή της Χίου στους σταθμούς του Μετρό, του  Ηλεκτρικού και του Τραμ της Αθήνας