Σχετικά με δημσίευμα για το γήπεδο Θολοποταμίου

Απαντώντας σε δημοσίευμα της εφημερίδας σας σχετικά με το γήπεδο Θολοποταμίου έχουμε να παραθέσουμε τα εξής:

Ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων του Θολοποταμίου, ήταν η κατασκευή γηπέδου με πλαστικό χλοοτάπητα για να καλύψει τις ανάγκες της νεολαίας αλλά και της ποδοσφαιρικής ομάδας του χωριού.

Η Ν.Α. Χίου και ο Δήμος Χίου σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα ανταποκρίθηκαν στο αίτημα αυτό των κατοίκων, δαπανώντας ένα σεβαστό ποσό για ένα γήπεδο το οποίο δικαιούται ένα χώριο μεγάλο και ζωντανό όπως το Θολοποτάμι. Μάλιστα πέρσι διατέθηκαν επιπλέον χρήματα για να γίνει επέκταση του αγωνιστικού χώρου προς την ανατολική πλευρά.

Παρ’ όλα αυτά, μετά λύπης διαπιστώνουμε ότι υπάρχουν μεμονωμένα άτομα στο Δ.Σ. της ομάδας, τα οποία αν μη τι άλλο, αδυνατούν να συνεργαστούν με τον Δήμο και μερικές φορές στρέφονται κατά του Δήμου, όπως πρόσφατα όπου κατά την διάρκεια κοπής της πίτας της Ε.Π.Σ. Χίου, προέβαλαν σαν κύριο αίτημα την τοποθεσία πάγκων (από τον Δήμο) για να γίνει το γήπεδο λειτουργικό και την ίδια στιγμή το προσωπικό αυτό αίτημα μεταφέρθηκε στα Μ.Μ.Ε με τρόπο απαράδεκτο, διαστρεβλωμένο και συκοφαντικό.

Το ερώτημα παραμένει. Γιατί αυτά τα μεμονωμένα άτομα δεν επιθυμούν να συνεργαστούν με τον Δήμο;

Η Δημοτική Αρχή δηλώνει ικανοποιημένη που παρέδωσε ένα τέτοιο έργο στους κατοίκους του Θολοποταμίου, το οποίο άλλωστε είναι ευρύτερα αποδεκτό και αυτό είναι που μετράει.

Ως επίλογο το μόνο που μπορούμε να αναφέρουμε για τα άτομα αυτά, είναι το ρητό που αναφέρει: «Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος».

Από το γραφείο τύπου

Κοιν: Α.Σ. Αναγέννηση Θολοποταμίου