Συνάντηση Δημάρχου Χίου με μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Επιμελητηρίου Χίου

Ο Δήμαρχος Χίου συναντήθηκε με τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Επιμελητηρίου Χίου, την περασμένη Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012 στο γραφείο του, όπου συζήτησαν για τα προβλήματα των επαγγελματιών, προτάσεις για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας, καθώς και για τα μεγάλα έργα του νησιού.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιώργος Γεωργούλης, ο Α αντιπρόεδρος Βασίλης Παππάς, ο Β αντιπρόεδρος Μιχάλης Φράσκος, ο Γ. Γραμματέας Δημήτρης Κυτριλάκης και ο οικονομικός επόπτης Ντίνος Κολάκης, οι οποίοι κατέθεσαν στον δήμαρχο την πρότασή τους για συνεργασία του Επιμελητηρίου με το δήμο, όσον αφορά το επιχειρησιακό και τεχνικό σχέδιο του δήμου, πρόταση την οποία ο δήμαρχος αποδέχθηκε.

Στην εν λόγω συνάντηση συζήτησαν, μεταξύ άλλων, για το θέμα των ακτοπλοϊκών γραμμών, την αύξηση του ΦΠΑ για τα νησιά, το έργο της μαρίνας, το αεροδρόμιο, τις εργασίες στο Τελωνείο και την ανάγκη συνέχισης της προβολής του νησιού μας στη γειτονική Τουρκία.

Παράλληλα, αποφάσισαν να προωθηθεί από κοινού αίτημα προς τις ακτοπλοϊκές εταιρείες για τη δρομολόγηση νέου πλοίου στην άγονη γραμμή με πρώτο και τελευταίο σταθμό το νέο λιμάνι Μεστών.

Από το γραφείο τύπου