Συνάντηση Δημάρχου Χίου με Πανεπιστημιακούς και Πρέσβη Βιετνάμ

Συνάντηση Δημάρχου Χίου με Πανεπιστημιακούς και Πρέσβη Βιετνάμ

Χθες, Τρίτη, 23-09-2014, ο Δήμαρχος Χίου Εμμανουήλ Βουρνούς συναντήθηκε με την αναπληρώτρια Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αιγαίου καθηγήτρια Αμαλία Πολυδωροπούλου, τον ομότιμο καθηγητή του Παν. Αιγαίου Νικόλαο Λίτινα, την Πρόεδρο του Τμήματος Ναυτιλίας & Επιχειρηματικών Υπηρεσιών αναπληρώτρια καθηγήτρια Ελένη Θανοπούλου,

καθώς και τον πλοίαρχο του Εμπορικού Ναυτικού και Ερευνητή του ομώνυμου Τμήματος του Πανεπιστημίου Γεώργιο Γεωργούλη. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη στενότερη συνεργασία του Δήμου Χίου με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και συγκεκριμένα τις ενέργειες που πρέπει να αναληφθούν για την αξιοποίηση του Πρωτοκόλλου Συναντίληψης και Συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου Αιγαίου και του Δήμου Χίου.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον πρέσβη του Βιετνάμ Vu Binh, ο οποίος βρίσκεται στη Χίο κατόπιν προσκλήσεως του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Κατά τη συνάντηση ο Δήμαρχος καλωσόρισε τον πρέσβη και του ευχήθηκε να έχει μια ευχάριστη και εποικοδομητική διαμονή στο νησί. Ειδική μνεία έγινε σε θέματα συνεργασίας των δύο χωρών σε τουριστικό επίπεδο, καθώς και στον τομέα της ναυτιλίας και του εμπορίου.

Από το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων Δ. Χίου