Σύσκεψη για το τελωνείο

Ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Δημαρχείο, με θέμα τη βελτίωση των κτιριακών εγκαταστάσεων του Τελωνείου, τη λειτουργικότητα του χώρου  και την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών από τη γειτονική Τουρκία.


          Στην εν λόγω σύσκεψη συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι Κ. Μούνδρος και Ν. Μαρτάκης, ο ιδιαίτερος Γραμματέας Δημάρχου Π. Ντομάτας, ο εκπρόσωπος του Λιμενικού Ταμείου Ν. Χούλης, ο αναπληρωτής Δ/τής του Τελωνείου Χ. Γιαλούρης και ο προϊστάμενος της υπηρεσίας Ελέγχου Διαβατηρίων Μ. Στεφάκης.

          Στη συνάντηση παρουσιάσθηκε η τεχνική και οικονομική μελέτη, που εκπόνησε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, κατατέθηκαν δύο προτάσεις και κατέληξαν σε μία, η οποία αξιολογήθηκε ως η καλύτερη από τους εκπροσώπους των φορέων.

          Το επόμενο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσουν οι εργασίες στο χώρο του Τελωνείου,  με τη βοήθεια ιδιωτών που προσφέρθηκαν γι’ αυτό το σκοπό, καθώς προέκυψε οικονομική αδυναμία της αρμόδιας κρατικής υπηρεσίας, που εποπτεύει το Τελωνείο, να βελτιώσει το χώρο.    

         Η Δημοτική Αρχή μ’ αυτό τον τρόπο συμβάλλει καθοριστικά  στη βελτίωση των υπηρεσιών, που παρέχονται στους  επισκέπτες από την Τουρκία.

 

Από το γραφείο τύπου