Θέματα που συζητήθηκαν στην Οικονομική Επιτροπή της 11ης Μαρτίου 2014

Σας ενημερώνουμε ότι στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Χίου, της 11ης Μαρτίου 2014 – μεταξύ των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης – εγκρίθηκαν οι όροι δημοπράτησης των παρακάτω έργων:

• «Επισκευή και συντήρηση σχολικών κτιρίων 2013», προϋπολογισμού 200.000,00€ με Φ.Π.Α. με πίστωση από ΣΑΤΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, το οποίο περιλαμβάνει επισκευαστικές εργασίες σε σχολικά συγκροτήματα του Δήμου Χίου και συγκεκριμένα στα: Νηπιαγωγείο Λειβαδίων, 1ο Νηπιαγωγείο Βροντάδου, 1ο Δημοτικό σχολείο Χίου, 4ο Δημοτικό σχολείο Χίου, 5ο Δημοτικό σχολείο Χίου, 1ο Νηπιαγωγείο Χίου( στον ίδιο χώρο με το 7ο Δημοτικό Σχολείο Χίου), 9ο Δημοτικό σχολείο Χίου, Δημοτικό σχολείο Θολοποταμίου, Δημοτικό σχολείο Νενήτων, 3ο Γυμνάσιο Χίου, Γυμνάσιο Καλαμωτής, Γυμνάσιο Κάμπου Χίου, στο σχολικό συγκρότημα Καρδαμύλων και στο σχολικό συγκρότημα Βολισσού.

• «Αγροτική οδοποιία Δ.Ε. Ομηρούπολης», με προϋπολογισμό 65.000 ευρώ, το οποίο περιλαμβάνει εργασίες στις τοπικές κοινότητες Συκιάδας, Καρυών, Αυγωνύμων και στη δημοτική κοινότητα Βροντάδου, κατασκευή τοιχίου στο μονοπάτι που οδηγεί στο οστεοφυλάκιο της τοπικής κοινότητας Αναβάτου και πλακόστρωση του χώρου που περιβάλλει το Ηρώο (κατόπιν συνεννοήσεως με την 3η Ε.Β.Α.)

• «Εσωτερική οδοποιία Δ.Ε. Ομηρούπολης» με προϋπολογισμό 80.000 ευρώ, με το οποίο προβλέπεται η βελτίωση του δικτύου εσωτερικής οδοποιίας της Δημοτικής Ενότητας Ομηρούπολης, και συγκεκριμένα στις δημοτικές κοινότητες Λαγκάδας και Βροντάδου και στην τοπική Κοινότητα Καρυών.

Από το γραφείο τύπου