ΔΕΥΑΝΧ

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Λεωφόρος Ενώσεως, Κεντρική Ε.Ε.Λ. Χίου

Τηλ.: 2271044352

Ιστοσελίδα: www.deyaxiou.gr

 

H Δ.Ε.Υ.Α. Νήσου Χίου στεγάζεται σε δύο περιοχές:

  • Οδός Δημοκρατίας 4, αριστερά του Δημαρχείου στην Πλατεία Βουνακίου. Εδώ λειτουργεί ταμείο της ΔΕΥΑΧ για εξόφληση λογαριασμών (Δευτέρα-Πέμπτη 7.30-14.30 και Παρασκευή 7.30 – 14.00), γραφείο εξυπηρέτησης πελατών για ζητήματα λογαριασμών και το γραφείο του Αντιπροέδρου του ΔΣ της Υπηρεσίας.
  • Λεωφόρος Ενώσεως, Κεντρική Ε.Ε.Λ. Χίου. Στο κεντρικό κτίριο λειτουργούν υπηρεσίες εξυπηρέτησης πολιτών (κεντρικό ταμείο, πρωτόκολλο, εξυπηρέτηση πελατών για συνδέσεις-διακοπές, οικονομικές και διοικητικές υπηρεσίες), οι υπηρεσίες λειτουργίας του βιολογικού καθαρισμού, το χημείο και το γραφείο του Προέδρου του ΔΣ. Στο νέο κτίριο στεγάζονται: ο γενικός Διευθυντής, η Τεχνική Υπηρεσία, η πρακτικογράφος και η αίθουσα συσκέψεων της ΔΕΥΑΧ. Στο βορειοανατολικό κτίριο λειτουργεί η κεντρική αποθήκη της ΔΕΥΑΝΧ. Στο ανατολικό κτίριο στεγάζονται τα συνεργεία και η γραμμή επικοινωνίας για βλάβες ύδρευσης ενώ στο νοτιοανατολικό κτίριο στεγάζεται το συνεργείο ηλεκτρολόγων. Στη σελίδα της επικοινωνίας με τη Δ.Ε.Υ.Α.Ν. Χίου υπάρχει αναλυτικός χάρτης που παρουσιάζει τα σημεία εξυπηρέτησης της ΔΕΥΑΝ Χίου.

 

Υπηρεσίες ΔΕΥΑΧ

{slider Αναφορά προβλημάτων Ύδρευσης & Αποχέτευσης}

Η ΔΕΥΑΧ, στα πλαίσια του εκσυγχρονισμού των υπηρεσιών της, δίνει τη δυνατότητα αναφοράς προβλημάτων ή βλαβών με δύο διαφορετικούς τρόπους:

  • Καλώντας στον τηλεφωνικό αριθμό 2271044352 που λειτουργεί σε εικοσιτετράωρη βάση.
  • Υποβάλλοντας ηλεκτρονική αίτηση στην ιστοσελίδα της ΔΕΥΑΧ, με δύο απλά βήματα. Παρέχετε στη ΔΕΥΑΧ πολύ βασικά στοιχεία σας και έναν υποτυπώδη εντοπισμό της οδού της βλάβης. Η ΔΕΥΑΧ βάσει της συμπλήρωσης σας, αυτόματα ειδοποιείται με μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο του υπεύθυνου, με email στο ηλεκτρονικό της ταχυδρομείο και με καταγραφή στο σύστημα ελέγχου ποιότητας υπηρεσιών.

Αναφορά Προβλήματος

{slider Προκηρύξεις ΔΕΥΑΧ}

Επισκεφθείτε τον τομέα “Προκηρύξεις” της ιστοσελίδας της ΔΕΥΑΧ, για να ενημερωθείτε σχετικά με τις τελευταίες ανοικτές Προκηρύξεις.

Μετάβαση στις Προκηρύξεις της ΔΕΥΑΧ

{slider Γενική Ενημέρωση}

Επισκεφθείτε τον τομέα “Ειδήσεις” της ιστοσελίδας της ΔΕΥΑΧ, για να ενημερωθείτε σχετικά με τα τελευταία νέα του Οργανισμού.

Μετάβαση στις Ειδήσεις της ΔΕΥΑΧ 

{/sliders}

Πίσω στις Υπηρεσίες