Σχόλια και προτάσεις βελτίωσης της ιστοσελίδας chioscity.gr

Κατάσταση: Ολοκληρώθηκε
Έναρξη Διαβούλευσης: 02/02/2015
Λήξη Διαβούλευσης: 02/05/2015

Πληροφορίες για την ιστοσελίδα

Σκοπός του ανασχεδιασμού της σελίδας είναι η δημιουργία ενός απλού περιβάλλοντος πλοήγησης, όπου ο χρήστης θα μπορεί εύκολα και γρήγορα να εντοπίσει πληροφορίες ανάλογα με το θέμα που τον ενδιαφέρει. Επιπλέον, η νέα σελίδα είναι φτιαγμένη με τέτοιο τρόπο, ώστε να προσαρμόζεται στις οθόνες των κινητών τηλεφώνων και των tablet.

Πρωταρχικός σκοπός της ιστοσελίδας είναι η ενημέρωση για τις υπηρεσίες που προσφέρει ο Δήμος Χίου στους δημότες του. Έτσι, στην αρχική σελίδα μπορείτε να βρείτε τις σημαντικότερες προσφερόμενες υπηρεσίες ανά διεύθυνση καθώς και μια μικρή περιγραφή για τον τρόπο διεκπεραίωσης της κάθε υπηρεσίας.

Επίσης, ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στη Δημόσια Ηλεκτρονική Διαβούλευση, όπου οι δημότες θα μπορούν να ενημερώνονται για θέματα που τίθενται σε διαβούλευση, να κατεβάζουν σχετικά αρχεία και να σχολιάζουν τα υπό διαβούλευση θέματα. Μάλιστα, το πρώτο θέμα διαβούλευσης αφορά τη χρήση την ιστοσελίδας, όπου και αναμένουμε προτάσεις για βελτίωση της.

Σε ότι αφορά στην Τουριστική Προβολή της Χίου, οι χρήστες θα μεταφέρονται στην ιστοσελίδα www.chios.gr, η οποία έχει δημιουργηθεί για αυτό τον σκοπό από την Περιφερειακή Ενότητα Χίου.

Τέλος, στην ιστοσελίδα λειτουργεί σύστημα ενημέρωσης μέσω email (newsletter) που αφορά δύο θέματα, τα Δελτία Τύπου και τις Προκηρύξεις. Σας καλούμε να εγγραφείτε σε αυτό θα λαμβάνουν αυτόματα email κάθε φορά που θα προκύπτει νέο περιεχόμενο.

Τι περιμένουμε να ακούσουμε

Η σελίδα βρίσκεται σε δοκιμαστική φάση. Πολύ πιθανόν να υπάρχουν παραλείψεις ή σφάλματα τα οποία δεν έχουν εντοπιστεί έως τώρα.

Από εσάς αναμένουμε:

  • Προτάσεις για βελτίωση του σχεδιαστικού κομματιού της σελίδας
  • Υποδείξεις για παραλείψεις/λάθη συντακτικά & ορθογραφικά
  • Υποδείξεις για σφάλματα της πλατφόρμας και τον τρόπο που προκύπτουν
  • Ό,τι άλλο δεν έχουμε σκεφθεί

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *